hypotheek execution only hypotheek afsluiten hypotheek afgesloten goed advies Vraag uzelf af of u hypotheekadvies nodig hebt

Hypotheek Tips om rekening mee te houden

Vraag uzelf af of u hypotheekadvies nodig hebt


Een veel gestelde vraag is; kan ik mijn hypotheek zelf online afsluiten. Verstandiger is het om de vraag om te draaien. Niet kan ik het zelf, maar heb ik daadwerkelijk echt advies nodig.

De vraag “kan ik mijn hypotheek execution only sluiten?” daarin wordt alleen antwoord gegeven op de vraag of er een partij is die dit mogelijk maakt en of u in vervolgens in staat bent de juiste stukken aan te leveren. Worden beide vragen met “ja” beantwoord, dan kunt u inderdaad zelf uw hypotheek afsluiten.

Hierbij wordt echter geen antwoord gegeven op de meeste belangrijke vraag. Heb ik dan de voor mij best mogelijke hypotheek afgesloten?

Wij, van IkHypotheekZo, zijn van mening dat er zeker klanten in aanmerking komen voor execution only, maar dat het allergrootste deel van de consumenten nog altijd gebaad is bij een gedegen advies van een professional. Er zijn simpelweg te veel valkuilen die bij de meeste consumenten niet bekend zijn. Een adviseur kan u begeleiden om deze valkuilen te omzeilen, maar ook helpen bij het maken van een goede planning op de lange termijn.

Een goed advies verdient zich zelf terug!

 

Ikhypotheekzo.nl is een initiatief van serviceprovider Finsys B.V. en staat ingeschreven onder K.v.K. 65066952

loader aanvraagformulier

U wordt doorgeleid naar het aanvraagformulier,
een moment geduld alstublieft!