In 5 stappen een hypotheek geregeld
In enkele stappen uw hypotheek regelen

Regel uw hypotheek online
Een hypotheek aanvragen in enkele stappen

Een hypotheekaanvraag is in 5 stappen geregeld bij Ikhypotheekzo.nl. Stap voor stap leggen wij u graag uit hoe u een hypotheek online kan regelen. Indien u er niet uitkomt is er altijd een hypotheekadviseur die u verder kan ondersteunen.

 1. icon benodigd bedrag

  Welk bedrag heb ik nodig voor een (nieuwe) huis?

  Bekijk snel hoe hoog uw hypotheek moet zijn om het gewenste huis te kopen. Wilt u nog verbouwen? Geen probleem. Ook dit kan in de opstelling meegenomen worden. Uiteraard kunt u, als u eigen middelen wilt inbrengen, deze gelijk in mindering brengen op de financieringsbehoefte.

 2. icon max. leenbedrag

  Hoeveel kan ik lenen voor een (nieuwe) huis?

  Hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van uw inkomen en van de waarde van het onderpand. Wilt u meer lenen dan dat u op basis van het onderpand óf inkomen kunt lenen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met een adviseur. Advies kan er in sommige gevallen voor zorgen dat u uw dromen wel uit kunt laten komen.

 3. icon bank selecteren

  Welke bank is voor mij het voordeligst?

  Op basis van rente worden de banken weergegeven. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen “zelf doen” , “met advies” of “allebei” Kiest u voor een adviseur, dan zal hij uiteindelijk de selectie voor de bank maken. Dit zal niet alleen op rente geschieden, maar zeer zeker ook op voorwaarden en mogelijkheden.

 4. icon persoonlijke situatie

  Uw persoonlijke situatie in beeld brengen

  Niet alleen uw inkomen is van belang bij het afsluiten van een hypotheek. Met een paar gerichte vragen, brengen wij uw situatie in kaart. De gegeven antwoorden kunnen bepalend zijn voor het te volgen traject.

 5. icon mogelijkheden

  Ontdek uw mogelijkheden voor uw nieuwe woning!

  Nu alles geïnventariseerd is, wordt bepaald of u in aanmerking komt voor het “zelf doen” traject of dat uw situatie alleen geschikt is voor een traject waarbij een gedegen advies gegeven wordt. Komt u in aanmerking voor “zelf doen” dan kunt u de aanvraag gelijk indien. U ontvangt dan van ons een garantieverklaring (voorheen offerte genaamd) van de bank. Komt u niet in aanmerking voor “zelf doen” dan kunt u een van onze aangesloten professionals benaderen om u met raad en daad bij te staan.

 

Ikhypotheekzo.nl is een initiatief van serviceprovider Finsys B.V. en staat ingeschreven onder K.v.K. 65066952

loader aanvraagformulier

U wordt doorgeleid naar het aanvraagformulier,
een moment geduld alstublieft!