Of allebei
U krijgt advies èn u doet dingen zelf!

Deze variant geeft u de mogelijkheid om een gedegen advies te krijgen, maar toch enkele zaken zelf te doen, waardoor u kosten kunt besparen.

Alle voordelen van een goed hypotheekadvies: volledige inventarisatie, doorberekening van scenario’s en u komt uit bij de voor u meest geschikte geldverstrekker op basis van de hypotheekrente, maar zeer zeker ook op basis van voorwaarden. Met name de voorwaarden worden bij het sluiten van execution only wel eens uit het oog verloren.

Nadat u een advies en (voorlopige) offerte hebt ontvangen, kunt u via ons extranet zelf zorgdragen voor het aanleveren van de benodigde documenten. Hiermee belast u de door u gekozen adviseur minder en kan er hier aanzienlijk op de kosten bespaard worden.


Wat zijn de kosten

De kosten voor deze variant zijn ook nu vooraf duidelijk.

Afhankelijk van de eerste stap welke u zet zal de prijsstelling € 1600,- of € 1650,- zijn.

Bij de procedure beschrijving hieronder zullen wij u duidelijk maken hoe deze prijsstelling tot stand komt.


Voor wie is “Allebei” geschikt

Deze variant is voor bijna iedereen geschikt. Uw (financiële) situatie en/of hypotheekvorm, zijn niet van belang bij het kijken of het voor u geschikt is. U dient enkel enigszins handig te zijn met uw computer. U gaat immers de benodigde documenten zelf aanleveren. Dit doet u via ons extranet.

Van hypotheken hoeft u geen verstand te hebben! U krijgt immers een volwaardig advies!


Hoe werkt het

Bij “Allebei” zijn er twee uitgangsposities, welke uiteindelijk uw prijsstelling bepalen

  • U doorloopt het volledige aanvraagformulier op onze website. Uw vult al uw gegevens in en aangezien u advies wenst, vult u gewoon de standaard waardes voor de hypotheek in. De bank selecteert u eenvoudig op basis van de laagste rente. Zodra u het proces heeft doorlopen, ontvangt u inloggegevens voor het extranet. Hier kunt u inloggen en een adviseur selecteren. Deze adviseur heeft dan toegang tot uw gegevens, waarna u samen een afspraak kunt plannen. Een gedeelte van de inventarisatie is dan reeds gedaan, waardoor u gelijk € 50 korting op het tarief ontvangt. Het tarief zal dan € 1600,- bedragen. Samen met uw adviseur stelt u de meest geschikte hypotheek samen en de adviseur verzorgt de offerte voor u. Nadat hij deze met u besproken heeft, kunt u zelf op het extranet van IkHypotheekZo uw dossier completeren.
  • U doorloopt het aanvraagformulier niet. U kiest eenvoudig een adviseur op IkHypotheekZo.nl. De adviseur ontvangt per email uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het plannen van een afspraak. Ook nu, stelt u samen met uw adviseur de meest geschikte hypotheek samen en de adviseur verzorgt de offerte voor u. Nadat hij deze met u besproken heeft, kunt u zelf op het extranet van IkHypotheekZo uw dossier completeren. Voor deze variant zullen de kosten voor u € 1650,- bedragen.

hypotheek aanvragen

Hypotheek online afsluiten?
Probeer gratis en zonder verplichtingen!
  •  Zelf hypotheek online regelen
  •  Bespaar veel geld door het zelf te doen
  •  Altijd ondersteuning

Direct beginnen met aanvragen

Hypotheekaanbieders vergelijken?
Vergelijk de rentes en bespaar!

ASR
Rente vanaf  1.20%
Hypotrust
Rente vanaf  1.35%
Lloyds Bank
Rente vanaf  1.75%
Nationale Nederlanden
Rente vanaf  1.35%
NIBC Direct
Rente vanaf  1.49%
Syntrus Achmea
Rente vanaf  1.80%
Woonfonds Hypotheken
Rente vanaf  1.30%
Aegon
Rente vanaf  1.54%
BijBouwe
Rente vanaf  1.20%
IQWOON
Rente vanaf  1.70%
Centraal Beheer
Rente vanaf  1.19%

 Hypotheekaanbieders vergelijken

 

Ikhypotheekzo.nl is een initiatief van serviceprovider Finsys B.V. en staat ingeschreven onder K.v.K. 65066952

loader aanvraagformulier

U wordt doorgeleid naar het aanvraagformulier,
een moment geduld alstublieft!