Hypotheek met advies
Uw adviseur regelt de hypotheek!

“Met advies” spreekt voor zich. U krijgt een gedegen advies van een hypotheekadviseur bij u in de buurt. Hij zal u aan de hand nemen en samen met u de voor u beste hypotheek samenstellen. Niet alleen uw hypotheek zal hij onder de loep nemen. Ook zal hij met u samen kijken naar enkele belangrijke onderwerpen: werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Deze scenario’s kunnen een enorme impact hebben op uw leven, maar zeer zeker ook op uw financiële huishouden. Een goed advies geeft u niet alleen een goede hypotheek, maar ook de zekerheid dat bepaalde risico’s zijn afdekt.


Wat zijn de kosten

Ook hier bieden wij u een scherpe en transparante kostenstructuur. De kosten voor een volledig hypotheekadvies bedragen: € 2.200,-. U betaalt deze kosten bij de notaris.

Als u een volledig advies van een professional wenst, kunt u alsnog van onze inventarisatie via de aanvraagmodule gebruik maken en hiermee een korting van € 50,- op uw kosten verkrijgen. Uiteindelijk zullen uw kosten dan € 2.150,- bedragen.

Om voor deze korting in aanmerking te komen doorloopt u alle stappen in de aanvraagmodule. Hierbij dient u rekening te houden met het feit dat uw situatie misschien niet volledig overeenkomt met de mogelijkheden die het aanvraagformulier biedt. U kunt namelijk geen complexe hypotheek opvoeren. Enkel annuïtair is mogelijk. U dient dan de volledige hypotheek annuïtair op te voeren. De overige gegevens worden welk correct geïnventariseerd, waardoor de door u geselecteerde professional direct veel van de benodigde gegevens tot zijn beschikking heeft.

Een deel van het inventarisatiegesprek kan hierdoor komen te vervallen, hetgeen u een korting van € 50,- oplevert.


Voor wie is “Met advies” geschikt

Dat is simpel. “Met advies” is voor iedereen geschikt. “Met advies” kan gekozen worden door de starter die geen kennis heeft van hypotheken en dus graag hierin wordt bijgestaan door een adviseur, of aan het andere kant van het spectrum, een doorstromer die zelfstandig en drie keer gescheiden is.

Wat uw situatie ook is, een adviseur biedt altijd een luisterend oor en is graag bereid om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Hoe werkt het

De procedure voor “Met advies” is minder makkelijk in stappen te verdelen dan bij execution only / “Zelf afsluiten”. Dit komt doordat iedere adviseur zijn eigen werkwijze kan en mag hanteren. U kunt uw persoonlijke traject op twee manieren opstarten:

Mogelijkheid 1: Uw klikt eenvoudig op de button: “Vind een adviseur”. U vult hier uw gegevens in en de adviseur zal met u contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Mogelijkheid 2: U doorloopt alle stappen van het aanvraagproces (waarbij u rekening houdt met het feit dat u alleen een simpele annuïtaire hypotheek kunt opvoeren) en nadat u uw inlogcodes voor het extranet heeft ontvangen, selecteert u op uw persoonlijke pagina een adviseur bij u in de buurt. Hij of zij heeft dan direct inzicht in uw dossier waarna snel een inschatting gemaakt kan worden of het maken van een afspraak zinvol is. Uiteraard heeft u dan de korting van € 50,- direct bedongen.

hypotheek aanvragen

Hypotheek online afsluiten?
Probeer gratis en zonder verplichtingen!
  •  Zelf hypotheek online regelen
  •  Bespaar veel geld door het zelf te doen
  •  Altijd ondersteuning

Direct beginnen met aanvragen

Hypotheekaanbieders vergelijken?
Vergelijk de rentes en bespaar!

ASR
Rente vanaf  1.20%
Hypotrust
Rente vanaf  1.35%
Lloyds Bank
Rente vanaf  1.75%
Nationale Nederlanden
Rente vanaf  1.35%
NIBC Direct
Rente vanaf  1.49%
Syntrus Achmea
Rente vanaf  1.80%
Woonfonds Hypotheken
Rente vanaf  1.30%
Aegon
Rente vanaf  1.54%
BijBouwe
Rente vanaf  1.20%
IQWOON
Rente vanaf  1.70%
Centraal Beheer
Rente vanaf  1.19%

 Hypotheekaanbieders vergelijken

 

Ikhypotheekzo.nl is een initiatief van serviceprovider Finsys B.V. en staat ingeschreven onder K.v.K. 65066952

loader aanvraagformulier

U wordt doorgeleid naar het aanvraagformulier,
een moment geduld alstublieft!